Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 13 101
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-342-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 140,00 Kč

Recept na jazyky

Kniha odhaluje metody, jak se nejlépe naučit cizí jazyk. Každý z nás je totiž jiným typem studenta a tudíž potřebujeme pro výuku jiné způsoby. Kniha vám představí 3 složky, podle kterých si vytvoříte si vlastní unikátní recept na jazyky šitý na vám na míru.
Zjistíte, jak důležitou roli hraje motivace, jaká je ta vaše a jak s ní můžeme pracovat.
Dozvíte se více sami o sobě a podle speciálně navrženého testu zjistíte, jaký typ studenta jazyků jste právě vy.
Odhalíte také 5 kroků, bez kterých by recept nefungoval.
Zjistíte, proč to někomu trvá roky a jinému pár týdnů a jak zásadní roli sehrála vaše mladá léta ve školních lavicích v tom, jestli máte nyní pozitivní nebo negativní vztah k jazykům.

Andrea Toušová

Jmenuji se Andrea Toušová a věnuji výuce cizích jazyků a cestování. Mé zkušenosti s výukou zahrnuje výuka ve firmách, kde pracuji s malými i velkými skupinkami, výuka dětí a individuální lekce s klienty. Baví mě pozorovat způsoby a cesty, které mé studenty vedou ke zvládnutí cizích jazyků a snažím se jim ukázat cestu v podobě publikací týkajících se jazyků v praxi pro studenty i lektory.
Co se týče cestování, je to můj velký koníček a zároveň mám to štěstí a každý měsíc cestuji někam do ciziny, kde se setkávám s místními nejen z pozice turisty, ale i na profesním poli. Díky tomu mohu získat zcela odlišný pohled na jiné země a kultury.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha Vám pomůže najít ten správný směr a maximálně tak zefektivnit studium cizích jazyků. Tudíž ušetříte nejen peníze, které byste mohli nerozvážně investovat, ale i čas, který budete výuce věnovat, a který díky tomu můžete strávit třeba s rodinou nebo s koníčky.
Pokud patříte mezi ty, kteří stále ve výuce tápou, točíte se v kruzích, máte pocit, že se stále vracíte na začátek, je Recept na jazyky ta pravá publikace pro vás.
140,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.