Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 41 160
Rok vydání: 2018
ISBN: 978-80-7504-505-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 160,00 Kč

Československo zrození, zrady a zániku

Československo se vám představí takové, jaké se zrodilo v Masarykově Světové revoluci v boji na život a na smrt s tupým teokratickým režimem válečného zločince Franz Josefa I, který zahájil Velkou válku a s německým císařem Vilémem II nebyl ve Versailles odsouzen jen proto, že zemřel. O tom, jak to bylo, o TGM se dovíte pravdu i to, proč Kalousek a další farizeové schovávající se pod obraz TGM Masaryka ve skutečnosti popírají. Vyhýbají se byť jen jménu Československa při jeho zrodu, poněvadž nechtějí a ani nemohou vysvětlit zradu Československa, nejen tu Mnichovskou, ale i tu definitivní likvidaci sametovou. Chtějí nás připravit o 100 let našich československých dějin i o naše suverénní Česko. Československo zrození, zrady a zániku je výzvou i pro vás, abyste to nedopustili, abychom neztratili všecko o co TGM usiloval.

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Československo zrození, zrady a zániku vám přiblíží nejen fakta, ale také pochopíte proč a za co bojovali a přinášeli největší oběti naši dědové mámy a tátové. Pomůže vám poznat zrádce, kteří nás oloupili o velkou část naších dějin a mohli by nás připravit i o naše suverénní, přes všechny nedostatky a chyby. šťastné a úspěšné Česko. Snad vám pomůže pochopit, co je vlast a že stojí za to si náš domov uhájit.
160,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.