Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 7 646
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-530-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Příběhy nevšední

Sbírka různorodých básní „Příběhy nevšední“ nám ukáže mnohé zajímavé úvahy autora – básníka, a to nejen hluboké otázky a odpovědi na některá složitá témata, jakými nesporně jsou pojmy o svobodě, o válce a možnosti jejího ukončení, o přírodě a její nekonečné spontánnosti, o výchově dravců a jejich životně nutných instinktech. Jinde se rovněž zamyslel nad problematikou ochrany životního prostředí. Dále také nabídl čtenářům své hluboké city k místům, které v životě navštívil jako je Praha, Ostrava a Salcburk.

Přikládám krátkou ukázku svých veršů:

Cožpak válek nemnoho bylo již
Cožpak pokoj všude nastoliti možné jest
V přírodě nikoliv
Příroda zákony silných přec řídí se
I lev mládě své oddané nakrmit musí
Zásadami lidskými příroda jisto jistě

Pavel Rybák

Jsem Pavel Rybák, narozen v Ostravě. Jsem středoškolák, pracuji jako dělník. Několikrát jsem se pokusil vystudovat hospodářství na vysoké škole, ovšem bez úspěchu. Působím jako autor odborných textů, společenských románů, v poslední době také milostných. Nejprve se mi podařilo publikovat v internetových časopisech mé politicko-ekonomické články, zde v "Listech" http://www.listy.cz/archiv.php? a dále v Britských listech, to byly mé autorské počátky. Poté jsem se rozhodl publikovat samostatně, tak je tomu dodnes. Své dosavadní texty jsem zveřejnil zde https://www.bookrix.com/-qa150358bdbb245/books.html.
Proč si koupit tuto knihu ?
Poznáme zajímavé myšlenky a nádherné romantické místa
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.