Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 35 440
Rok vydání: 2020
ISBN: 978-80-7504-596-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Ode zdi ke zdi

Nevšední autobiografie obyčejného člověka, který v časovém úseku 0-48let bojoval s nástrahami osudu, který si s ním pohrával jako s tenisovým míčkem a neexistuje snad nic co by osud nevyzkousel, aby jej srazil na kolena , když už jej nedokázal srazit na lopatky a nad člověkem vyhrát.V knize naleznete pasáže , které jsou obsaženy snad ve všech literárních žánrech takže každý čtenář tam snad najde ten svůj šálek kávy.

Stanislav Václavík

Jsem docela obyčejný člověk ,který si musel projít mnoha peripetiemi a nástrahami života o kterých se snad nikomu ani nezdálo.Proto jsem se rozhodl vše autenticky popsat ve své autobiografii.Ač se to bude zdát nesmyslné a některé pasáže v knize až fantastmagorické skutečně se staly.
Nyní ve svých 55 letech znovu bojuji s rakovinou.Nejdříve jsem přežil rakovinu prsu a ted znovu bojuji s rakovinou plic.Díky rakovuně prsu a vším čím jsem si musel projít jsem napsal knížečku "Spolu" ,kterou si laskavě vzala pod patronát Aliance žen s rakovinou prsu a zařídila její vydání.Nyní se pokouším vydat knihu Ode zdi ke zdi.....Snad se mi podaří dožít se její publikace.Stanislav Václavík
Proč si koupit tuto knihu ?
Je známo, že nic víc nepotěší jedince jako skutečnost, kdy je svědkem malérů či neštěstí druhého :Tato kniha pojednává o tom co vše je osud schopen svému "svěřenci" přichystat ,aby se pak z povzdálí díval na to ,jak se s danými nástrahami jeho klient dokáže či nedokáže vypořádat a doslova s ním hází ode zdi štěstí až ke zdi naprostého zoufalství a beznaděje ,kdy jej doslova uvrhne na samotné dno bezmoci a tam jej srazí na kolena .Pak sleduje zda se onen nešťastník dokáže znovu vschopit ,postavit a znovu bojovat aby jej když už se zdá , že je z toho marastu venku znovu srazil.A tak stále dokola a to již od okamžiku narození.
V této knize najde čtenář snad všechny žánry literatury .Romantikou počínaje přes napětí a krimi zápletku pokračujic až po popření všech dosud známých fyzikálních zákonů tak jak jsi je lidé vytvářejí aby alespoň částečně pochopili existenci zákonů přírody a vesmíru , které jsou staré jako planeta sama. V knize naleznete také vysvětlení existenci astrálních bytosti.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.