Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Janík Ivo
Počet slov: 25 894
Rok vydání: 2021
ISBN: 978-80-7504-607-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 59,00 Kč

Anabel

Kniha vznikla jako vzpomínka na báječného psa a jeho životní epizody, které spolu s autorem prožil. Původně měla být Anabelka jediným autorovým psem. Časem se ale stala součástí smečky tří autorových Samojedů. Prožila zajímavý život, plný dalších psů a zvířat. Život procházek i sportu (psí spřežení, dogtrekking) a také pořádných kotrmelců.

Ivo Janík

Původem Ostravák. Život mne ale profesně řádně povodil po celé ČR. Krásný čas jsem strávil na Valašsku, a pak v kouzelném koutě pod Javořími horami. A nakonec jsem zaparkoval nedaleko Karviné. Kdo ví jestli je to už na pořád. Kdo ví?
Mezi moje zájmy patří psi, sport a turistika.
Vzhledem k osobním zážitkům, které mne provází po celý život se v neposlední době se věnuji také záhadám a záhadným místům v ČR.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha ukáže jak zajímavý je život se psím parťákem, od narození po jeho odchod. Významná část textu je věnovaná problematice uchovnění fenky, porodu štěňat i jejich odchodu k novým majitelům. Tím může pomoci chovatelům, kteří se rozhodnou k podobnému kroku se svým pejskem, i když to není hlavní záměr knihy. Ten je vzdát hold pejskovi, který významně ovlivnil autorův život
59,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.