Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 48 816
Rok vydání: 2021
ISBN: 978-80-7504-605-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 159,00 Kč

Smrti napospas - sbírka autorských creepypast

Kniha se skládá z jedenácti povídek, ve kterých se čtenář setká z různými stránkami lidské povahy, zlem, přetvářkou, ale i přátelstvím, odpuštěním a schopnosti obětovat se pro člověka, kterého milujete. Povídky jsou napsány ve stylu "creepypast", tak aby čtenáře vyděsily nebo v něm alespoň zanechaly pochybnosti či mu dali důvod k zamyšlení, proč někteří lidé dělají to, co dělají. Ať už dobře, či špatně.



David Laňka

Dobrý den,
mé jméno je David Laňka, narozen roku 1989, vzděláním strojní konstruktér.
V podstatě již od nějakých patnácti, šestnácti let jsem psal nejrůznější věci. Odborná pojednání o většině mých koníčků, později jsem napsal i knihy o II. sv. válce a astronomii, o těch ale v tuto chvíli psát nechci, zmizely kdesi v čase.
Nyní jsem se vrátil k psaní hororu a sci-fi. Na youtube jsem objevil creepypasty a zjistil, že povídky, které jsem začal psát už před pár lety, nejsou tak brutální, jak jsem si myslel. Začal jsem je půjčovat rodině, přátelům, ale i mým obchodním partnerům, většinou s kladnými ohlasy.
Vnukli mi nápad, že bych mohl knihy publikovat, aby se dostali i mimo okruh mých známých.
Proč si koupit tuto knihu ?
Knihu ocení zvláště milovníci povídek E. A. Poea a H. P. Lovecrafta, ale i jiných krátkých hororvých povídek, povídky mají mezi 4 tisíci a šesti a půl tisíci slovy, které se dají dobře číst třeba na cestách apod.

Koupí mé knihy potpoříte mou další tvorbu, protože psaní se pro mě stalo velkou vášní, ale hlavně to, že pro knihu, ať už je elektronická nebo vázaná, je nejdůležitější to, aby byla čtená, jinak je bez "duše". To je pro mě nejdůležitější a je to i částečně má motivace. Pro tento účel je kniha stvořena. Jakákoliv...

Doufám, že se vám bude líbit i titulní strana knihy, kterou jsem kreslil já sám (taky dost maluju).
159,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Sára Jakoubková Marie Počet slov: 36.884 89,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.