Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Janík Ivo
Počet slov: 41 772
Rok vydání: 2021
ISBN: 978-80-7504-610-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Česká republika paranormální I.

Kniha vás zavede k mnoha záhadným místům v naší zemi. Dozvíte se kde se vyskytují Poltergeisti, kudy chodí Bílá paní, kde vás bude sledovat černý pes. Také vás kniha zavede na místa kde načerpáte pozitivní energii a bude vás varovat před místy s energii negativní. A víte že jsou u nás místa děsivá a vyloženě nebezpečná? Místa, kde lidé, kteří jsou jinak v pohodě odcházejí ze života, nebo se na čas ztrácejí? Tak o tom je tato kniha.

Ivo Janík

Původem Ostravák. Život mne ale profesně řádně povodil po celé ČR. Krásný čas jsem strávil na Valašsku, a pak v kouzelném koutě pod Javořími horami. A nakonec jsem zaparkoval nedaleko Karviné. Kdo ví jestli je to už na pořád. Kdo ví?
Mezi moje zájmy patří psi, sport a turistika.
Vzhledem k osobním zážitkům, které mne provází po celý život se v neposlední době se věnuji také záhadám a záhadným místům v ČR.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha je v podstatě průvodce. Se záhadnými místy vás seznámí, popíše jak se k němu dostat a co od něj očekávat. Každé místo je vybaveno GPS s odkazem na mapu. Ke každému místu je příběh, který vás má motivovat k jeho návštěvě.
Kniha vám pomůže při plánování rodinného výletu, či inspiruje k badatelské činnosti. Sami můžete porovnat své zjištění s informacemi uvedenými v této knize. Věřím, že i díky této knize se váš život obohatí o nezapomenutelné zážitky s tajemnem a paranormálními aktivitami. Nebo třeba načerpáte dostatek energie a podpoříte uzdravovací procesy ve vašem těle,zlepší se vám nálada, či vyřešíte dosud nevyřešitelný problém.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.