Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 28 090
Rok vydání: 2021
ISBN: 978-80-7504-618-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Boření mýtů

1. díl trilogie knihy Boření mýtů se zabývá nejstarší minulostí od počátku lidstva až do vrcholného feudalismu, včetně počátků českého státu a jeho budování. Zpochybňuje některé zavedené pravdy o historických událostech a uvádí nový pohled na nejstarší historii. Vysvětluje, proč se falšují dějiny, co jsou operace pod falešnou vlajkou, představuje neznámé starověké civilizace, možnou intervenci mimozemských civilizací na této planetě, zpochybňuje tradovaný pohled na Ježíše Krista a vysvětluje, proč neexistovala bájná česká knížata. Klade otázky, jak se vlastně jmenovali Slované i Češi.

Milan Šimek

Absolvent PedFUK Praha, obor český jazyk a literatura - dějepis.
Výuka na základní a střední škole (český jazyk, dějepis, informatika, společenské vědy, dějiny umění a estetika).
Dříve psaní povídek, poezie (časopisecké vydání), později spíše odborné texty pro studenty, blog se společenskou problematikou, práce v redakčních radách dvou regionálních měsíčníků.
Na webu interaktivní studijní materiál Filozofie dějin hudby.
Momentálně v nakladatelství kniha Pravda vítězí(někdy)...ale dá to fušku.
Koníčky: literatura, hudba, informační technologie, historie
Proč si koupit tuto knihu ?
Dějepis se učí stále stejně, přitom celá řada skutečností už neodpovídá historické pravdě. V této knize se čtenář dozví mnohé zajímavé informace z historie, o nichž neměl ani tušení Autor knihy shromažďoval řadu let různé historické záhady a nyní je předkládá v koncentrované podobě čtenářům. Čtenáři se kupříkladu dozvědí se o zakázané archeologii, o vlivu mimozemských civilizací i o tajemných počátcích českého státu. Kniha je opatřena dostatečným množstvím obrazové dokumentace. Některé informace budou pro čtenáře možná velkým překvapením.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.