Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 85 565
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-648-2
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 99,00 Kč

Vesmírný prospektor, část první

Trestanec, Eran Klork, byl za své zločiny proti Korporaci pro terraformaci planet, zkráceně TerrCorp, odsouzen k trestu smrti s odkladem na dobu, kdy jako prospektor bude vyslán na neznámou planetu, aby ji prozkoumal a zahájil terraformační proces. Jakkoliv je tento úkol stejně absurdní, jako proti němu vznesená obvinění, byl to jediný rozumný způsob, jak se vyhnout smrti vystřelením do vesmíru bez skafandru nebo otrocké práci v radioaktivních dolech.

Po svém, nepříliš zdařilém přistání na nehostinné planetě s řídkou atmosférou, častým meteoritickým bombardováním, radiací a všudy přítomným prachem, bojuje Eran každý den o své přežití a hledá způsob, jak splnit šílené úkoly supervizora z Centrály pro dohled nad prospektory. Jaký je pravý účel jeho poslání?

Petr Ševčík

Petr Ševčík, DiS
Autor knih v žánru sci-fi
Šumperk
LinkedIn: www.linkedin.com/in/petr-ševčík-589817276/

Jsem vášnivým milovníkem žánru sci-fi a fantazy. Rád čtu zajímavé knihy a samozřejmě mám rád i dobré filmy. Jednoho dne jsem se rozhodl zkusit také sám napsat knihu a od té doby spatřilo světlo světa několik různých příběhů z obrovského Vesmíru.
Z poslední doby je to například několika dílný román Vesmírný prospektor.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha je napsána jako osobní vyprávění jedné osoby, která prožívá svůj každodenní boj o přežití na nehostinné planetě. Máte li rádi technicky zaměřené sci-fi, akci a napětí, je to příběh přesně pro vás.
99,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.