Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 55 740
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-71-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 68,00 Kč

Nebezpečná čokoláda

Současný detektivní příběh v českém prostředí začíná klasicky nebožtíkem. Policie si zjednoduší práci a smrt prohlásí za sebevraždu. S takovým laciným závěrem se nechce smířit soused mrtvého. Podaří se mu získat spojence v místní mladé veterinářce a oba se pustí do pátrání po vrahovi. Odhalování tajemství smrti přivádí hlavní hrdiny do několika profesních prostředí i na mnohá místa české krajiny a měst.
Je zákonitostí žánru, že protagonisté na konci předají vraha policii. Ovšem toto není jediný výsledek. Společné výpravy za odhalením záhady oba amatérské detektivy sblíží i citově a stanou se skutečnou dvojicí.
Jak souvisí s tímto příběhem jeho název? No, to se vnímavý čtenář také dozví.

Jiří M. Skuhra

Prošel jsem vícero profesemi, ale cítím se být hlavně člověkem (*1945). Básně jsem psal dívkám skoro průběžně. Ty starší dávaly přednost drobným povídkám. Vše soukromé, protože souhlasím s G.B.Shawem, že „gentleman nelíbá, aby o tom později vyprávěl“. Také jsem napsal tucet divadelních her, avšak žádnou mi nehrálo kamenné divadlo; přesto některé měly úspěch na neoficiálních prknech.
Osud tomu chtěl, Štěstěna mi byla nakloněna, a tak v roce 2012 vyšel veřejně můj první thriller Kolo sudby (nakl. Epocha, 360 str.); je stále k dostání jako kniha i jako e-kniha. Zde nabízím detektivku (Nebezpečná čokoláda) a thriller (Terciáni) oba příběhy spjaté dvojicí amatérských detektivů. ( www.george11.eu)
Proč si koupit tuto knihu ?
ohlasy na Nebezpečnou čokoládu:
žena učitelka-češtinářka: Mně se to hodně líbí. Ačkoli já nedávám přednost tomuto žánru, přišla mi Nebezpečná čokoláda zajímavá, už tím, do jakého prostředí se čtenář dostane (zvěrolékař). Dá se říci, že na pozadí detektivního příběhu se rozvíjejí aktuální společenské problémy: vztah staršího muže a mladé dívky, problém autorství a další.
žena 32: … Moc pěkně se četla, měla spád i napětí. Líbily se mi tam i popisové pasáže a máš v nich použitou úžasně barevnou slovní zásobu. Celek na mě působil jako příjemné čtení, byly tam i city, které to určitě oživily. A zasmála jsem se, když jsi tam popisoval některé osoby, co se nápadně podobaly lidem …
žena 21: … no tak nakonec to nebylo úplně nejhorší, nadšením nesrším, ale mohlo to být podstatně horší...
muž 30: S potěšením jsem přečetl Nebezpečnou čokoládu. Podle mě je čtivá, napínavá.
muž 55 (z nudy si půjčil od dcery): Nikdy by mě nenapadlo, že to bude tak zajímavý příběh.
68,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Terciáni Skuhra Jiří M. Počet slov: 59.179 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy naruby Kocian Jiljí Počet slov: 21.817 54,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy z talíře Radačičová Adriana Počet slov: 19.918 49,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.