Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 65 734
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87887-93-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

JOLANA

Třicetiletá válka postihla celou Evropu. Byla to válka vyhlazovací. K obrovskému počtu mrtvých přispěly i nemoci, lupičství a vraždění toulavých dezertérů. Obyčejní lidé museli jíst a snižovat se k násilnostem. Mladé ženy byly nuceny živit se tělem, a kde jinde než u vojska. Byly samaritánkami a zároveň kurtizánami.
Osud takových čtyř pohledných lehkých holek jsem se pokusil vložit do této nešťastné doby. Přiblížit se tehdejší skutečnosti je ovšem těžké. Snad se to tak mohlo i odehrát.

Vladimír BARTOŠ

Vladimír Bartoš se narodil v roce 1956 v malé vesnici na Vysočině. Celá léta pracoval v podniku jako chirurgický mechanik a nyní jako galvanizér. Díky četbě řady knih a mnoha prožitkům se ve svém volném čase dostal k laické tvorbě, kterou píše pro zábavu, pro rodinu i blízké přátele. V okruhu blízkých přátel je známý vyprávěním nezapomenutelných příběhů ze života. Dlouhé večerní seance se nakonec podařilo sepsat do knih, které napsal sám život.

Proč si koupit tuto knihu ?
Historie zachycená formou příběhu.
Kniha nezahrnuje pouze historii třicetileté války, ale vypráví příběh mladých dívek, kterým nezbývalo nic jiného, než se živit vlastním tělem.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Smrt pána z Valdeka Dostál Richard Počet slov: 58.617 80,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Křižák a čarodějnice Dostál Richard Počet slov: 58.741 80,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Rytier a zbrojnoš - 3. diel Kuglerová Zuzana Počet slov: 66.449 120,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.