Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 2 468
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-081-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 70,00 Kč

Základy anatomie lidského těla - úvod a kosti (1. díl)

V knize je napsán úvod do somatologie = anatomie lidského těla a popsána kostra. Obsah je vyučován na zdravotních školách a je napsán také jako příprava na přijímací zkoušky, či pro někoho, kdo by se rád dozvěděl něco, o svém těle. Kniha je rozdělena na několik úseků/dílů a je v ní obsažena latina i řečtina, která se dodnes používá ve zdravotnictví. Kniha je doplněna obrázky pro lepší pochopení. Kniha je psána jednoduše, aby byla dobře pochopitelná a čitelná.

Erika Silbrníková

Jmenuji se Erika Silbrníková. Po dokončení základního vzdělání jsem začala studovat zdravotní školu a v tomto oboru studuji dál. Již odmala jsem toužila psát a psala jsem články do školních novin.
Proč si koupit tuto knihu ?
Knihu doporučuji koupit, pokud vás zajímá lidské tělo, jdete či jste na zdravotní škole nebo se připravujete na zkoušky. Ale nejen proto, kniha je určena pro kohokoliv. Je napsána také formou zápisků a dopněna obrázky pro lepší představivost. Po zakoupení a přečtení si zlepšíte znalosti o svém těle. V tomto díle se dozvíte o své kostře a kloubech, o jejich názvech v latině a jejich funkích.
70,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Léčebný kód Švajcrová Jaroslava Počet slov: 856 37,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.