Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: H. K. K.
Počet slov: 10 559
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-118-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Jak chrousti k bzučení přišli

Knížka vás provede příběhem, který pojednává o tom, jak se na světě vzal chroust. Tento roztomilý brouček měl totiž dlouhou cestu, než se objevil. Celou hmyzí říši vytvořila čarodějnice Igida, ale právě u chrousta jí došly všechny nápady. Vymýšlela jednoho broučka za druhým a žádný se jí nelíbil. Když nevěděla, co si počít na zámku mezi nebem a zemí, letěla do světa najít inspiraci. Jenže pomoci se najednou dočkala, když zašeptala své přání do větru. V knížce se dozvíte, kdo jí přiletěl na pomoc. Zjistíte, jak se chroustík narodil, jak se dostal do světa i jak se mu tam žije. A také odhalíte tajemství jeho bzukotu.

K. K. H.

Autorka, která psaní miluje celým svým srdcem.
Proč si koupit tuto knihu ?
Čtení rozvíjí dětem fantazii a tato knížka může být dobrým průvodcem pro předškolní posluchače i školní čtenáře. Seznámí se s milým příběhem z okolního světa. A protože nevšednímu světu pohádek vládnou především kouzla, tak ani zde nebudou chybět. Teď máte možnost seznámit se s čarodějnicí Igidou a zjistit, co se dělo před dávnými dobami, kdy svět teprve vznikal tak, jak jej známe dnes.

Když se totiž rozhlédnete kolem sebe, víte, kdo to všechno vytvořil a kolik čarodějů a čarodějnic lidem pomáhalo? I když dodnes zůstalo jen pár kouzel, pořád tu jsou. Kdo tomu nevěří, ať si poslechne chroustí bzukot. A pokud nic neodhalí, alespoň ho přitom napadne nějaká krásná myšlenka.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.