Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 1 133
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-176-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 35,00 Kč

Slovnění

Výběr z tvoření prvního desetiletí nového století. Sbírka "Slovnění" obsahuje především lyrické verše inspirované citovým vzplanutím "Slovzim", "Nebo" či "Času pod sukně" a další. Pár básní je psáno smutným melancholickým podtónem, mj."Karneval", ale je tu i báseň vykreslující silný osobní zážitek absolvování prvního skutečného Běhu "Marathon".

Jan Míšek

V odžitých padesáti letech jsem se tu a tam snažil rozmnožit literární fond lidstva především v obdobích různých životních zlomů. Většina pokusů je v elektronické podobě na literárních serverech. Prozatím hlavním žánrem je poezie. Malý výběr lyrických, spíše milostných básní "Slovnění" je prvním takto vydaným souborem. Připravena je i další sbírka, s básněmi poněkud jiného ražení.
Proč si koupit tuto knihu ?
Miluji náš jazyk. Rád si hraji se slovy, jejich neobvyklým spojením i novými nečekanými tvary. Určitě vždy vyjadřuji svůj, vlastní prožitek, dojem, odraz situace, citu či události. A koneckonců, je přeci příjemné mít ve své knihovně dobrou poezii, že?
35,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.