Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 51 237
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-301-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 198,00 Kč

Cesta k Sobě: Proč jsem přestal být duchovním Mistrem

Jedná se o můj příběh v rozmezí roku 2010 - 2012, kdy jsem se stal spoluzakladatelem duchovního centra, které jsem následně opustil a utekl do Španělska za vidinou lepšího života. První část s názvem Proč jsem přestal být duchovním Mistrem pojednává o mých myšlenkách a pocitech v roli duchovního průvodce, část s názvem Cesta k Sobě je o této cestě do zahraničí a o návratu zpět domů.

Michal Černý

Moje spisovatelská činnost započala již v sedmé třídě základní školy, kdy byla otisknuta moje práce ve školním časopise Smetánek. Od té chvíle mne provázelo psaní až do druhého ročníku školy střední, kdy jsem napsal několik parodií na známé zahraniční seriály (Hvězdná brána a 24 hodin). Po delší pauze jsem v roce 2010 začal spisovat články na různé weby s tématikou konspirací a alternativních výkladů událos, ovšem průlom začal ve chvíli, kdy jsem začal publikovat na známý alternativní web Osud.cz, jehož zakladatelem je Jiří Maria Mašek. Tato spolupráce trvala až do konce roku 2015. Mezitím vznikl i vlastní kulturní portál Labyrint9.cz, na nějž se snažím vkládat příspěvky neznámých autorů.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha je sice mým příběhem o mé cestě za poznáním sebe sama, avšak jsem přesvědčen, že napomůže mnohým při nalézání jejich vlastního směru v životě. V knize částečně popisuji fungování duchovních center a myšlenky člověka, který jej provozuje, takže jde o zároveň o varování a upozornění na mnohé neblahé praktiky, které ovlivňují denně tisíce lidí, kteří se neodváží poslouchat sami sebe.
198,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.