Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 57 736
Rok vydání: 2013
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 49,00 Kč

Špinavá hra

Špinavá hra aneb Kriminální historky z arbitrážního protektorátu je volným pokračováním knihy Válka o Novu. V některých ohledech je ještě ostřejší a navíc zaznamenává děje, které přišly až později, včetně soudní rehabilitace členů nezákonně odvolané Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Předmluvu ke knize napsal tajemník prezidenta republiky Ladislav Jakl.

Petr Štěpánek

Hudebník a spisovatel (*1958), absolvent Pedagogické fakulty v Hradci Králové. Hrál s rockovými skupinami Spektrum, Fragment, Natural, Odyssea a Unisono. Natočil s nimi čtrnáct alb, včetně sólového CD Largo doloroso. Je autorem asi dvou set písní. Po roce 1989 se věnuje také novinařině. Stál u zrodu českého soukromého televizního vysílání, poté byl redaktorem České televize. Články a komentáře publikuje v tisku a na internetových serverech. Dosud vydal tyto knihy: Na všechno buď připraven! (1992), Prezident na půl úvazku (1993), Ukradená televize (2003), Válka o Novu (2005), Plnou ParouBack (2006), Špinavá hra (2008), Kronika Bratrstva Kočkovy pracky (2009). Více na www.petrstepanek.cz
Proč si koupit tuto knihu ?
Každý by to dávno zabalil a občas by si postěžoval někde na nádraží na lampárně. Ne tak Petr Štěpánek. Se svými kolegy věc nenechali být a podařilo se neuvěřitelné, soud po letech konstatoval, že odvolání rady bylo nezákonné. Najde se jednou soud, který za nezákonnou označí i dobrovolnou porážku českého státu v arbitráži? Čtěte, milí čtenáři. Třeba i nesouhlaste, ale čtěte. Je to vakcína proti letité mediální masáži. A taky příběh sveřepého kluka, co se nedá.

Z předmluvy Ladislava Jakla, tajemníka prezidenta republiky
49,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.