Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 26 941
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-428-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

4.DÍL - 1.ROK BATOLECÍ STRAVY, TZN. OD UKONČENÉHO 12.MĚSÍCE DO Neukončeného 24.MĚSÍCE

V předchozím 1., 2. a 3. dílu (1.DÍL PŘÍKRMY MEZI 4-6M, 2.DÍL PŘÍKRMY MEZI 6-8M, 3.DÍL PŘÍKRMY MEZI 8-12M) jste se mohli mj. dočíst o plno tématech, které na tento díl pozvolna navazují a již se ve 4.díle neopakují. Najdete zde plno informací, inspirací, receptů s foto.
Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti.

Veronika Maršálková

Jsem maminka, co má zkušenosti, ze kterých čerpám a radím. Dále pak z mnoha materiálů od naší dětské dr., na kterou je samá chvála a má to v hlavě srovnané.
Pomohla jsem plno známým a kamarádům, v oblasti příkrmů jejich dítek a ti mě přiměli ať něco udělám, ať to dobré šířím dále, tak jsem se rozhodla touto cestou, knihou a daří se.
Dalším důvodem bylo to, že na internetu je plno nepravd a blafů a už jsem toho měla dost...! Tak je vyvracím, je to práce, lidičky jsou "zblbnutí", ale lze to.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každá inspirace se hodí. Každý říká a tvrdí něco jiného, chcete konečně vařit svým dětem správně? - dle této knížce můžete.
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 1 uživatelských recenzí
19.11.2017 Odisha
Hodnocení

Děkuji paní Veronice za příjemné čtení. Dostala jsem spostu nápadů a inspirací na jídelníček mojí roční dcery, děkuji a doporučuji.

Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.