Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 32 854
Rok vydání: 2018
ISBN: 978-80-7504-503-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 55,00 Kč

Povedz mi tvoj príbeh

Predstavte si, že viete odhaliť človeka, ktorý vám klame len z jediného pohľadu. Pohľad na jeho tvár, postoj alebo aj intonácia hlasu nám na prvý pohľad prezradí viac, ako sa môže zdať. Stačí sa len lepšie zamerať na skúmané časti tela.
Alina Terešková túto schopnosť má. Po dokončení vysokej školy si hľadá svoje uplatnenie v živote. Už od útleho veku ju fascinovala reč tela. Otvorí si psychoterapeutickú poradňu a snaží sa pomôcť ľuďom, ktorí k nej chodia. Postupom času sa stáva veľmi úspešnou vo svojom obore. Jej klienti sú ľudia, ktorí majú problém vo vzťahoch alebo v práci. Všetko zmení príchod neznámeho muža, ktorý na prvom stretnutí o sebe nič neprezradí. Alina ho musí analyzovať, len z malých útržkov, ktoré má k dispozícií. O niekoľko dní neskôr sa dozvedá, že muž je mŕtvy. Zanechal jej však malú obálku v kancelárií.
S prípadom jej neskôr začne pomáhať policajný detektív Roland. Jej mimoriadne schopnosti spolu s jeho policajným inštinktom budú základom pre výnimočnú spoluprácu.

Marcus Nelson

Narodil sa v meste Liptovský Mikuláš medzi Západnými a Nízkymi Tatrami v roku 1989. Po absolvovaní vysokej školy v Prahe pôsobil ako devzový dealer. Neskôr sa rozhodol precestovať celú Európu na svojom bicykli. Miluje hory a vysokohorskú turistiku v nich. Je to adrenalínový typ človeka, ktorý dlho neposedí na jednom mieste. Rád spoznáva nové krajiny a v nich objavuje kultúru.
Proč si koupit tuto knihu ?
Nejlepší knihy jsou ty, které přečtete jedním dechem. Tato je jedna z nich. Napsali o knize:


Martina (28) Rada čtu detektivky, tato má opravdu velmi dobrou zápletku. Je zde velmi dobře vykreslená charaketeristika hlavní postavy. Doufám, že se dočkám pokračování

Oľga (35) Přečetla jsem to za několik večerů. Příběh je opravdu rozpracovaný do hloubky. Vřele doporučuji.

Ondra (25) Líbí se mi popis hlavní hrdinky. To jak sleduje obličeje svých klientů a umí rozpoznat i ten nejmenší detail, když někdo lže. Pro mě je to něco nového, ještě jsem to v taktomto kontextu nečetl.

Jitka (17) Kniha mě tak zaujala, že jsem si ji musela přečíst dvakrát po sobě. Velmi mě zaujala, ještě teď si představuji popis hlavní hrdinky.

Simona (45) Rada čtu příběhy z touto problematikou. Příběh byl velmi poutavý. Nevím jestli autor chystá pokračování, ale pokud ano ráda si to přečtu.
55,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Terciáni Skuhra Jiří M. Počet slov: 59.179 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Nebezpečná čokoláda Skuhra Jiří M. Počet slov: 55.740 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy naruby Kocian Jiljí Počet slov: 21.817 54,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.