Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 219 195
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-522-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Materia prima

Materia prima by mohla být klíčem ke všem lidským otázkám o jeho původu a účelu. Kniha obsahuje nový strukturální systém určující základní síly vesmíru. Systém tak významný, že by mohl být milníkem v lidské existenci. Kniha je určená badatelům s alespoň základními znalostmi fyziky a vědeckých teorií dotýkajících se vesmíru. Podle mého bádání, právě tyto dnešní výplody vědeckých špiček, brání přirozenému pokroku lidstva a odhalení principů základních sil. Představuji logický systém, který poukazuje na naprostou ignoraci badatelských pravidel a logiky. Hodlám přesvědčit Čtenáře, že vědecký svět, který dnes přirozeně akceptuje, žije podle magických pravidel a je obklopen teoriemi ze kterých se nesoudně vyrábějí nové. Představím systém, který je logický, a platný v termodynamických zákonech. Kde pojem času a prostoru jsou jen nesmyslné záplaty jimiž nás inovátoři dneška přesvědčují, že se lidstvo neztratilo ve slepé cestě.

David Mabus

Považuji se za badatele, spíše však srdcem než profesí. Věřím, že vesmír a jeho síly jsou neustále balancovány v naprosté harmonii a že se my lidé máme ještě mnoho co učit. Když se svým skromným pohledem hledím do světa lidského plného polovičatých teorií, jsem přesvědčen, že jsou ta naše takzvaná nezvratná vědecká fakta jen mladým snažením domýšlivého dítěte. Moje celá spisovatelská práce usiluje o to v lidech probudit trochu skromnosti a ukázat vesmír i samu lidskou civilizaci v jiném světle, než je dnes představováno hrdou vědeckou obcí.
Jsme jen mladým druhem, který se dívá pod mistrovy ruce, bohužel jsme někdy dost ješitní jemu přiznat, že jsme se v jeho díle ztratily.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha Materia prima je jedinečná. Je jako malý diamant v nekonečném písku. Bohužel se my lidé příliš nedíváme pod své nohy když našlapujeme.
A tak je právě na fantazii a snech každého Čtenáře, aby v hrsti jež je plná jeho naděje, našel co celé lidstvo nehledá.

Je jen málo knih ve kterých je hlavní postavou sám Čtenář. Ten, pochopením mých představ totiž rozhoduje, jaký svět tu bude po nás.
Tato kniha představuje systém, který marně hledal i Albert Einstein. Bohužel i On, jako my všichni, hledal odpovědi v na špatném místě.

Lidstvo stojí na přelomu nové éry. Nová gravitační a planetární mechanika. Odhalení principů základních fyzikálních sil. Návrat k pravidlům logiky a platnosti termodynamických zákonů. Vysvětlení bizarních pojmů kvantové mechaniky. Nové technologie. Poznání principů dualismu jako jediného možného systému, jež je platný pro všechny síly vesmíru.

Tato kniha je jen začátek. Nový milník lidstva. Jen malé zrnko naděje.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.