Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 21 542
Rok vydání: 2013
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 90,00 Kč

Dům

Mladý muž si chce koupit dům. Jakmile se dostane dovnitř domu, zjistí, že dům je obydlen. Není schopen útěku. Zůstává s obyvateli. Od té chvíle musí poslouchat domovníka, jakéhosi ďábla.

Jan Kameníček

Jan Kameníček, nar. 1955 v Praze. Vystudoval SPŠ stavební a Konzervatoř v Praze, obor violoncello. Pracoval rok v Českém rozhlase jako režisér ozvučení. Od roku 1980 je ve svobodném povolání. Napsal spolu s Svatoslavem Gosmanem třináct rozhlasových životopisných her o hudebních skladatelích.Také mnoho povídek pro rozhlas a časopisy. Publikovat začal v roce 1988 v Československém spisovateli knihou Rekviem za kantora Bacha. Napsal dvanáct knih, některé byly vydány německy, anglicky a polsky. Spolu s Svatoslavem Gosmanem napsali televizní balet Alenka v říši divů. Zatím poslední kniha Zdánlivé zbytečnosti se formou rozhovoru zabývá technikou psaní, jak napsat povídku, dialogy, rozhlasovou hru, komentář. Je to učebnice pro začínající adepty spisovatele.
Proč si koupit tuto knihu ?
Tato kniha se dočkala třetího vydání a byla přeložena do cizích jazyků. Navazuje na tradici literatury Franze Kafky.
90,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.