Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 2 422
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-21-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 30,00 Kč

Falešný portrét, falešný syn

Smutná povídka o tom, jak může kriminál znetvořit rodinné vztahy.

Vasil Roman

Vasil Roman se narodil 23. září roku 1955 v Československu, v obci Ulič. V dětství pásl krávy a pomáhal rodičům drobným zemědělcům s prácemi na poli. Po skončení ZDŠ se vyučil soustružníkem. Jelikož nebyl spokojený s výdělkem, odešel za práci na Karvinsko kde žije a pracuje dodnes. Literárně tvořit začal v roce 1996.
Bibliografie: Tři sbírky povídek Kreace, troufalého nádeníka. Bubáci troufalého nádeníka. Hříšníci troufalého nádeníka. Pak román Antropomorfista aneb Rozervaná duše podepsaný pseudonýmem. A později samostatné povídky: Mrtvola sem, mrtvola tam. Služebník dr. Kreuze. Ďábel a vidlák. Krvavá řež na Točně a mnoho dalších.
Publikoval také v lit. časopisech a v Českém rozhlase.
Proč si koupit tuto knihu ?
V knize je barvitě vykreslen odklon většiny mladých lidí od tradiční morálky. " cti svého otce a svou matku" je zde hrubě pošlapáno cynizmem syna, který nejenže necítil žádnou úctu k rodičům, ale prakticky neměl úctu a ni k sobě, když se rozhodl zničit nepodařený portrét svého otce, který jeho matka tolik zbožňovala, obraz, jež jí byl společníkem ve večné samotě na venkově. Na pozadí zdánlivě banální pře je možné zahlédnout ruku ďábla, který dokáže využit každé situace, aby člověka odklonil od Boží lidskosti.
30,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.