Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 8 758
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87887-53-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 70,00 Kč

Naučte se kreslit (už) za 14 dní

Pokud kreslíte jako dítě , tak jste na správném místě !
Kniha je stavěná pro každou věkovou skupinu. Znám hodně podobných knih . Ale v každé knize bylo obrovské množství textu a žádná praktická činnost . Podle mého je kreslení jen o tréningu. V mé knize je mnoho cvičení. Krok za krokem se budeme postupně vše učit.Ke konci kursu by jste měli nakreslit portrét který se bude podobat originálu .

Jakub Nemec

Proč si koupit tuto knihu ?
Tato kniha je tvořena z cvičení , které Vás naučí kreslit . Živé kursy stojí 10x a více než tato kniha . Další výhodou je , že můžete začít s každým cvičením ,kdy chcete . Vše si můžete zopakovat . Nikdo Vás nebude honit. A pokud čemukoliv nebudete rozumět tak se můžete zeptat . Na konci knihy je uveden email. :)
70,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé, 2 uživatelských recenzí
08.11.2013 whiskey-17-
autor

omlouvám se za fotografie z mobilu . opravdu mě to mrzí . fotoaparát mi ukradl bratr a s tím i další věci .. měl jsem ovšem sen který jsem si chtěl splnit . naučit lidi kreslit . a to bez zbytečných řečí kolem toho. je to moje první kniha .Je určitě ještě co zlepšovat . jestli jste opravdu nenašel email tak napište sem zprávu booksupport@seznam.cz . poradím vám .

01.11.2013 byty.ml.
Dobré, ale nedodělané

Kniha mě rozhodně zaujala. Přečetl jsem si ji behem pár hodin a určitě podle ní kresbu zkusím. Žádné zdlouhavé popisy a spousta prakrických cvičení. Mrzí mě ale, jak hrubě nedokončenou knihu zde autor prodává. Místy si nejsem jist, jestli ji po sobě četl alespoň on sám. Je plná gramatických i jiných chyb a místy těžko srozumitelná. Jednoznačně doporučuji dát knihu někomu zkušenějšímu na korekturu - tak, aby myšlenka zůstala zachována, ale zlepšila se čitelnost. Zároveň bych doporučil větší pečlivost - obrázky vyfocené mobilním telefonem jsou vyloženě ostuda. Pokud si autor dovoluje za svou práci žádat peníze, měl by se snažit aby si je zasloužil. A drobnost na závěr - rád bych na knihu reagoal přímo na autorův několikrát avizovaný e-mail, ale nikde v knize jsem ho nenašel ;)

Lidé si také prohlíželi
Book image Kniha sentencí o umění Kadubec Jan Počet slov: 100.944 70,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Postavy a světy Kříž Jaroslav Počet slov: 49.791 49,00 Kč Ukázka z knihy   Book image První setkání s Neurografikou Sabirova Natalie Počet slov: 7.711 199,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.