Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 48 095
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-098-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 40,00 Kč

Návrat z Baham

Milan se po pěti letech vrací do Prahy. Jeho návrat je spojen s tajemstvím. Sám někde utrousí, že podnikal a zbohatl na Bahamách. Asi je na tom kus pravdy. Žije v přepychové vile, jezdí mercedesem, má peníze. Snaží se co nejrychleji navázat ztracené kontakty s někdejšími přáteli, na prvém místě s bývalými láskami – Hanou, Danou. Naďou, Terezou, Helenou, Kamilou, Dášou, Ilonou a Bibianou. Ale v dynamické polistopadové době se v jejich životě mnoho změnilo. Některé v letech, kdy se rozhodovalo o tom, kdo bude bohatý a kdo chudý, uspěly, jiné ztroskotaly. Brzy poznává, co je známé již ze starořecké filozofie: Nevstoupíš po druhé do stejné řeky. Jeho bohatství však láká. U některých někdejších přítelkyň uspěje, jiné ho přestávají zajímat, setká se i s nezájmem. Zároveň postupně vychází najevo, jak to s jeho dlouholetou nepřítomností bylo. A znovu se musí načas pustit do riskantních dobrodružství.

Antonín Rašek

PhDr. Antonín Rašek, 3. 2. 1935 Kralupy n/Vlt. Absolvoval vojenské gymnáziu a akademii, sloužil u letectva a byl novinářem. Vystudoval Filozofickou fakultu UK. Rigorózum ze sociologie. Po 21. srpnu 1968 z armády propuštěn. Po listopadu 1989 rehabilitován. 1990-93 náměstkem ministra obrany a ředitelem Institutu pro strategická studia. Dosáhl hodnosti generálmajora. Poté se věnoval publicistice, literatuře a výzkumu. Vydal 20 románů (Argo, Knižní klub, Mladá fronta, X-EGEM, VPK, AVIS). V nakladatelství bezvydavetele.cz vydal třicet románů, osm novel a dva soubory povídek. Román Monolog staré dámy vychází v druhém elektronickém vydání.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kvůli příležitosti prožít spolu s hrdinou románu, co to znamená vrátit se po několika letech do prostředí, kde dosud žil, a postupně navazovat vztahy s bývalými přáteli a zvláště přítelkyněmi.
40,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.