Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 9 183
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-7504-205-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

Jak na mezilidské vztahy? Jednoduše a chytře.

Co je sociální zrcadlo? V ebooku se lze dozvědět o principu sociálního zrcadla něco víc. Hledaly jsme, pátraly a nepodařilo se nám nalézt nic, kde by byl princip stručně, jasně a současně názorně předveden. A tak jsme se rozhodly zaplnit mezeru na trhu a napsaly jsme na toto téma ebook Jak na mezilidské vztahy? Jednoduše a chytře.

Jarmila Klimešová Helena Kurzweilová

Helena Kurzweilová - jsem kouč osobního rozvoje a lektor.
Provázím klienty přes barieru jejich omezujících přesvědčení, strachů a obav do světa, v němž dokáží využít své schopnosti, těšit se z vlastní práce a ladit život do harmonie. Jsem spoluautorka ebooku Jak na mezilidské vztahy.

Jarmila Klimešová - Jsem organizátorka kurzů osobního rozvoje a zdravého životního stylu. Po dohodě s lektorem kurzy realizuji. Zajišťuji administrativní složku, tj. vedu agendu klientů, odpovídám na jejich případné dotazy, zajišťuji místo konání kurzu a jeho uveřejnění na různých portálech. Píšu blog, který se jmenuje Život a čurina. Jsem spoluautorka ebooku Jak na mezilidské vztahy.
Proč si koupit tuto knihu ?
V ebooku najdete vše důležité, abyste dokázali se sociálním zrcadlem mistrně pracovat. Naleznete tam také 21 příběhů z našeho života, které nikde jinde nenajdete. Všechny jsou podrobně analyzované, aby bylo zřejmé, co nám v nich druzí zrcadlí a jak to všechno pochopit.

Celý ebook je kuchařka a příběhy jsou jako recepty. Ukazují, jak postupovat a snadno pochopit, co mi ten druhý zrcadlí. Pomáhají nám poznat naše silné i slabé stránky.

Čím více budete rozumět sobě, tím více budete rozumět i těm druhým, a to přináší úlevu a klid do života. Pak můžete žít svůj život doopravdy s lehkostí a s radostí.
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Léčebný kód Švajcrová Jaroslava Počet slov: 856 37,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.