Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 62 319
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-7504-285-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 140,00 Kč

Deathstrike: Stroj na zabíjení

Lidstvo, vyspělá a technologicky zdatná rasa začala osídlovat další a další planety i mimo Sluneční soustavu. Zlom přichází v okamžiku, kdy na Uranu objeví civilizaci, která je agresivnější než lidstvo a daleko chtivější v osídlování planet než lidstvo samotné. Jenže agresivní Kradeni nejsou jediní, kteří jsou hrozbou. Do konfliktu se míchá fanatická vojenská složka Idealistů a tak musí frakce Rezistenční armády v čele s kyborgem Kalebem Bansheem rozpoutat galaktická jatka.

Kniha vznikla jako projekt a vše co ke knize patří - obálka, text, korektura a vůbec všechno ostatní dělal sám autor. Veškeré peníze, utržené z prodeje, jdou na tisk do papírové formy.

Email: remaincz@gmail.com
Facebook stránky: https://www.facebook.com/Darkwritecompany
Doporučený web: http://www.vlcibouda.net/

Ivo Matyšek

Jméno: Ivo Matyšek (pro kamarády a čtenáře Matti)
Věk: 22
Bydliště: Orlová
Zájmy: Hra na kytaru, basskytaru, metalová hudba obecně. Miluji horror, jak knižní tak filmový, tak stejně sci-fi a fantasy. Nejsem fanoušek ani Star Wars ani Star Treku (Space opera mi nic neříká). Zabýval jsem se zbraněmi, hlavně zbraněmi kategorie D, ostrými jen okrajově. Jinak jsem zmaturovanej elektrotechnik - ohledně tohohle odvětví jsem levý jako turecká šavle. Nynější stav je student na Vyšší odborné škole.
Psát jsem začal díky fanatickému zbláznění se do autora Františka Kotlety a poté objevení Jirky Kulhánka. Řekl jsem si, že to taky zkusím a kupodivu,čtenáři se našli.
Proč si koupit tuto knihu ?
Co od knihy můžete očekávat - Jakožto autor bych si dovolil tuto knihu interpretovat jako drsné vojenské sci-fi, kde se náboji, cynismem a krví opravdu nešetří. Betačtenáři označili knihu jako kombinaci Warhammeru 40k a Mariňáků od Fabiana. Pokud jste fanoušky literárních řezníků jako je Kulhánek, Kotleta nebo Kopřiva, popřípadě Žamboch, mohla by tahle kniha být to pravé. Samozřejmě, k velikánům se nepřirovnávám, jsem pouze nadšenec. Moje knihy jsou celkem známé z Google Play, kde mám další tvorbu, ovšem ve sporné kvalitě, ale zdarma. Myslím, že koupí neprohloupíte a dočkáte se dobrého příběhu, akce a zvratů.
140,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.