Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 62 872
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-394-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 60,00 Kč

Hitler znovu v Chebu; Náměsíčníci, spiklenci, zločinci

Historie oficiální je vylhaná, ta která se většinou učí a o níž se tak také píše. Potom jsou dějiny tajné se skrytými příčinami událostí, jejichž výsledkem je historie ostudná. O novinářích a vydavatelích a historii své doby podal dokonalý obraz Honoré de Balzac ve Ztracených iluzích; Jako kdyby psal o dnešku! Také „Hitler znovu v Chebu“ se snaží o nekonvenční reflexi moderních dějin a pohled na naše místo v historii Evropy. V krátkých esejích se čtenář doví až překvapivě mnoho nového a pochopí, že bez znalosti vlastních dějin, není nároku na budoucnost.

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Dozvíte se mnoho nového na často tajené nebo falešně podávané příčiny událostí i samotné děje dramatických událostí minulého století. Knížka vám umožní učinit si vlastní názor na dějiny, které jsou stále živé a určují místo nás Čechů v dramaticky se měnícím světě. Pokud nechcete být hříčkou osudu a skončit vy, vaše děti nebo vaši vnuci tak, jako skončilo na 100 milionů většinou mladých mužů v době o které je řeč a o níž pojednává "Hitler znovu v Chebu", určitě si knížku přečtete.
60,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.