Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 5 090
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87887-47-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 20,00 Kč

Pohádky o koních aneb Anička jde prvně do hřebčína

Knížka vypráví příběh malé Aničky, kterou vzal dědeček prvně sebou do hřebčína, aby jí ukázal koně. Při prohlídce stájí Aničce vypráví různé pohádky o koních, které navazují na to, co při cestě hřebčínem zrovna vidí. Kniha je doporučena přibližně pro děti od 4 let.

Diana Zemanová

Narodila jsem se v roce 1974. Ve svém profesním životě se věnuji převážně chovu a výcviku jezdeckých pony pro děti. Pohádky jsem začala psát v době mé mateřské dovolené a byly původně určeny pouze pro vlastní děti. Publikovat je, jsem se rozhodla až poté, kdy jsem hledala prostředky, které by nám pomohli podpořit náš chov a celkově práci s poníky a dětmi. Zakoupením každé mé knihy tedy zároveň podporujete provoz naší jezdecké školičky pro nejmenší. Knížky pro děti se snažím psát tak, aby byly zároveň i lehce poučné a formou pohádek měly děti možnost dozvědět se o zvířátkách i něco více. Tímto bych také chtěla poděkovat všem našim čtenářům a popřát jim hezké chvíle prožité společně s dětmi.
Proč si koupit tuto knihu ?
V knížce najdete plno poučných pohádek pro vaše děti. Pokud mají rádi zvířátka a to zejména koně, určitě je toto čtení zaujme a bude se jim líbit. Koupí této knihy zároveň podpoříte i činnost naší pony školičky pro nejmenší. Předem vám za to děkujeme.
20,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.