Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 3 936
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-024-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

Pět fenoménů dneška

Fenomén 1 - 5 se v pěti kapitolách postupně zabývá těmito tématy:
(Tyto jevy byly postupně zkoumány a ověřeny mnoha výzkumnými pracovišti.)

1. Fenomén Holografického vesmíru.
2. Fenomén sté opice.
3. Fenomén kolektivní mysli lidstva
4. Fenomén evoluce vědomí
5. Fenomén zákona přitažlivosti.

Fenomén je obecné označení pro pozorovaný jev (věc, událost, proces a pod.)

Vědomí je tím fenoménem. Já jsem, já vím, já cítím, já myslím, já prožívám své tělo, mysl svými pocity. Vše je ve vědomí. Vše je vědomím. Můj život se odehrává ve vědomí. Všechny věci jsou součástí mého vědomí. Jako já jsem, ty jsi. Součástí i tvůrcem našeho společného světa, univerzální mysli. Proto oslovuj svůj vnitřní prostor, stane se tvým a naším projeveným světem. Proto odpočívej, pečuj o své tělo, sleduj svoji radost, pečuj o své pocity. Vylepšuj vše, s čím se setkáváš. Staneš se umělcem svého života. Vede nás k lásce, laskavosti, soucítění a moudrosti. To jsou kvality člověka, který prožívá hojnost.

Jaroslava Švajcrová

Narodila jsem se v Plzni. Až do maturity jsem žila v Karlových Varech. Vystudovala jsem Stavební fakultu na ČVUT v Praze. Obor vodního hospodářství. Později si udělala postgraduál na fakultě Soudního inženýrství v oboru oceňování staveb. Do r. 1990 jsem pracovala ve funkci vedoucího výroby ve vodárně v Podolí. Po té jsem učila odborné předměty na SOU Konstruktivy. Oceňovala nemovitosti pro realitní společnost, podnikala v oboru staveb, pracovala u rakouského stavebníka jako projektantka v Autocadu a po té rozpočtovala stavební práce u malé soukromé firmy na Jižním Městě, abych měla blíže ke stárnoucím rodičům. Nyní se zabývám osobním rozvojem a proto mé autorství.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každý z nás touží po poznání. Chceme mít pocit, že rozvíjíme svoji osobnost. Každý z nás touží přispět svými činy nebo myšlenkami naší společnosti, ne-li celému světu. Naše schopnosti jsou neomezené, pokud si je neomezíme sami.
Fenomén je jev, o němž se hovoří ve společnosti, nejen v odborných kruzích. Je něčím novým, fascinujícím. A my věříme, že jeho poznáním významně ovlivníme svůj život. Bývá také tím, oč se nemohou opřít naše smyslové zkušenosti. Jsme vědomím! Dnes již nikdo nepochybuje o tom, že jsme energetické bytosti a vědci jsou čím dále více přesvědčeni o tom,že má-li naše mysl záměr:"Tohle je to, čemu věřím !" stane se naší novou vibrací. Tedy rezonuje s polem vědomí a vyvolá příslušné události. Synchronicita, koincidence.
Fyzická mysl nepozná, jak se něco stane, není takto vytvořena. Nemá tuto schopnost. To musí přenechat vyšší mysli. Udržujte se jen ve stavu nadšení, bez podmínek a očekávání a dovolte energetické fyzice projevit se dle zákona přitažlivosti.
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.