Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 39 387
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-147-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 99,00 Kč

Soumrak v říši slevových karet

Nová kniha Davida Hájka začíná v okamžiku, kdy se hlavní hrdina, Dan Morávek, stěhuje se svou přítelkyní Mirkou a jejím malým synem Davidem z Prahy do Plzně, aby začali nový život. Po nějaké době se jejich vztah rozpadá a Dan ze svazku utíká k o mnoho let mladší dívce Ivě, která mu určí zcela jiný životní směr.

Práce v hypermarketu, samozvaný guru Wayne, lesbička Marta, se kterou musí o přízeň Ivy bojovat i za cenu podpásovek, neodbytná nymfomanická ctitelka Bára, paranoidní odpalovač ohňostrojů Tomáš a život na okraji společnosti ve squatu otřesou nejen Danovými prioritami, ale vedou i ke zjištění, že v pořádku není nejen všechno s jeho mladou láskou, ale nejspíš ani s ním samotným. Šokující odhalení ho staví do úplně nové situace, ze které hledá východisko, aby zachránil vlastní zdravý rozum.

David Hájek

Narozen v roce 1970 v Ostravě, v roce 1977 se přestěhoval do Prahy. V roce 1994 vydal vlastním nákladem surrealistickou novelu "Advent", která se šířila převážně samizdatem a zaznamenal u čtenářů nebývalý odpor pro svůj cynismus a absurditu z říše Alfreda Jarryho. Pokoj dal až do loňského roku, kdy vydal novelu "Cestou do pekla chci potkat anděla" a na ni letos volně navazující "Soumrak v říši slevových karet".
Proč si koupit tuto knihu ?
Po úspěšné prvotině "Cestou do pekla chci potkat anděla",která si získala tisíce čtenářů a stovky příznivců díky svému stylu vyprávění, kombinujícím absurdní situace s dialogy odpozorovanými ze života,se autor vrací s velmi volným pokračováním. Kniha se čte jedním dechem, přerušovaným pouze častými nádechy k záchvatům smíchu.
99,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.