Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 97 032
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-167-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 80,00 Kč

Kolo sudby

Dana, mladá veterinářka, se v den své svatby probudí v posteli s mrtvým snoubencem. Ani policie, ani justice nepochybuje o tom, že je vina vraždou, a odsoudí ji na doživotí. Jedním okamžikem přichází Dana o lásku, o atraktivní zaměstnání, o rodinu, dokonce i o osobní svobodu.
„Nikdy se nevzdávej“ tak zní Danino životní motto. Pomůže ji i v tomto případě otočit kolem osudu a změnit ho? Dokáže Dana překonat všechny nástrahy osudu? A co „Psí kauza“?
Kniha v papírové podobě byla vydána nakladatelstvím EPOCHA.

Jiří M. Skuhra

Prošel jsem vícero profesemi, ale cítím se být hlavně člověkem (*1945). Básně jsem psal dívkám skoro průběžně. Ty starší dávaly přednost drobným povídkám. Vše soukromé, protože souhlasím s G.B.Shawem, že „gentleman nelíbá, aby o tom později vyprávěl“. Také jsem napsal tucet divadelních her, avšak žádnou mi nehrálo kamenné divadlo; přesto některé měly úspěch na neoficiálních prknech.
Osud tomu chtěl, Štěstěna mi byla nakloněna, a tak v roce 2012 vyšel veřejně můj první thriller Kolo sudby (nakl. Epocha, 360 str.); je stále k dostání jako kniha i jako e-kniha. Zde nabízím detektivku (Nebezpečná čokoláda) a thriller (Terciáni) oba příběhy spjaté dvojicí amatérských detektivů. ( www.george11.eu)
Proč si koupit tuto knihu ?
Píše čtenářka Péťa: Dneska jsem dočetla Vaši knihu "Kolo sudby". Musím říct, že její obsah je velmi čtivý. Na samém začátku jsem si říkala, jak se bude celý příběh odvíjet, když byla spáchána vražda doslova na první stránce a zároveň bylo velmi brzy jasné, kdo je vrahem resp. vrahy.
Dějová zápletka, provázanost postav, spád děje a také jeho zasazení do interiéru hodnotím na jedničku :-) Celkově shledávám tento Váš dosud nejrozsáhlejší román nejpropracovanějším. Oceňuji také charakteristiky jednotlivých postav a atraktivnost jednotlivých prostředí - především věznice a redakce deníku Globe, ta jsou pro čtenáře přitažlivá.
80,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Terciáni Skuhra Jiří M. Počet slov: 59.179 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Nebezpečná čokoláda Skuhra Jiří M. Počet slov: 55.740 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy naruby Kocian Jiljí Počet slov: 21.817 54,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.