Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 42 827
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-461-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Dva! V tom ...

Příběh plný nadsázky a sarkasmu, vypráví o dvou mladých moderátorech (Víťovi a Gríšovi), kteří se jednoho dne rozhodli, vzít osud do vlastních rukou. Osud se jim hned potom, co se vzpamatuje, vymyká z kontroly a připravuje jim nezapomenutelné zážitky, které si rozhodně nepřáli. Poprvé se se společně setkají na Slovensko-Ukrajinské hranici, v nechvalně známém vlaku – Siberiaďasu. Touha po zapomnění a relaxaci, nasměrovala jejich kroky do netradičních destinací, které zrovna nepatří mezi turistickou hitparádu. Víťa zamířil do Černobylu, Gríša do nedalekého Vladivostoku. Přes všechnu nepřízeň osudu se hrdinové příběhu nevzdávají a s nástrahami bojují všemi dostupnými prostředky.
Po incidentu s ukrajinským ramenem spravedlnosti, cestu na východ odkládají na neurčito a své štěstí raději hledají ve Vysokých Tatrách ..

Jaromír Pečinka

Autor knihy „Dva! V tom …“ je vlastní profesí programátor intranetových aplikací a databází. Před pár lety objevil kouzlo a fantazii psané literatury, a začal se jí aktivně věnovat. Velkou část svého dosavadního života prožil na Vysočině (ve Žďáru nad Sázavou a v Bystřici nad Pernštejnem), pokud nepočítáme školní, vojenské a pracovní "intermezzo", strávené v Brně, Zvolenu (SK), Zlíně a Mnichově(SRN). Své povídky publikoval v regionálním tisku.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha nabitá úlety, vtipy a zábavou.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.