Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 26 250
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-650-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 120,00 Kč

Úryvek římský - první

Jmenuje se Flavius Cornelius Longus a je římský prefekt. Je taky milenec císaře Diokleciána, ale je Versatil, takže si dokáže užívat půvaby, které poskytuje i ženské tělo. Nejen to, dokáže si užívat vzrušení z působení bolesti a dokonce i z toho být bolesti vystaven. Když se zamiluje do ženy, jak to ovlivní jeho vztah s císařem? Nebo jak císař ovlivní jeho vztah se ženou, když se mu Flavius zavázal doživotní pokorou a poslušností? Podaří se Flaviovi svůj vztah k Ignisitě utajit?Kniha obsahuje násilí spojené s erotikou, prvky BDSM, detailní popisy sexuálních scén a proto není vhodná pro každého. Nicméně své příznivce jistě mít bude.

Elen Sádlomáslová

Jsem jen žena, kterou baví BDSM a to jak hravé, hezké a uspokojující může být se takové zálibě věnovat. Čerpám z vlastních zkušeností a prožitků, které vkládám do fiktivních příběhů a osob. Baví mně historie, takže mnohé z nich jsou historické fikce zasazené do známých a ne úplně jistých faktů. Podle mých stávajících čtenářů, kteří je milují, bych je měla vydávat a proto je touto cestou chci poskytnout více lidem.
120,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Smrt pána z Valdeka Dostál Richard Počet slov: 58.617 80,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Křižák a čarodějnice Dostál Richard Počet slov: 58.741 80,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Rytier a zbrojnoš - 3. diel Kuglerová Zuzana Počet slov: 66.449 120,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.