Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 856
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-42-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 37,00 Kč

Léčebný kód

Kniha Američanů-lékařů, Alexandra Loyda a Bena Johnsona je bestsellerem. Byla vydána poprvé v roce 2011, po desetiletém zkoumání zde popsané inspirované metody lékařem-psychiatrem (v jeho vlastním sanatoriu), jedním z autorů této knihy. Účinnost této metody (energetické léčení) je tedy experimentálně, vědecky ověřena. Metoda spočívá v jednoduchém postavení tvých rukou a prstů vůči tvému vlastnímu obličeji a krku. Zvládne ji i malé dítě. A zabere jen několik málo minut denně. Není výjimečné, že se člověk uzdraví už i po jejím prvním přecvičení. Spoluautorem této knihy je muž-lékař, jemuž MuDr.A.Loyd zachránil touto metodou život. Cítil se natolik zavázán svému kolegovi a natolik udiven takovým zázrakem, že změnil svůj život a touto zázračnou metodou léčil všechny své pacienty, především ty nemocné rakovinou, jež tradiční medicína již vyléčit nedokázala. Jděte do toho, přátelé. Je tu několik jednoduchých obrázků s jednoduchým a úplným popisem těchto 4 cviků.

Jaroslava Švajcrová

Narodila jsem se v Plzni. Až do maturity jsem žila v Karlových Varech. Vystudovala jsem Stavební fakultu na ČVUT v Praze. Obor vodního hospodářství. Později si udělala postgraduál na fakultě Soudního inženýrství v oboru oceňování staveb. Do r. 1990 jsem pracovala ve funkci vedoucího výroby ve vodárně v Podolí. Po té jsem učila odborné předměty na SOU Konstruktivy. Oceňovala nemovitosti pro realitní společnost, podnikala v oboru staveb, pracovala u rakouského stavebníka jako projektantka v Autocadu a po té rozpočtovala stavební práce u malé soukromé firmy na Jižním Městě, abych měla blíže ke stárnoucím rodičům. Nyní se zabývám osobním rozvojem a proto mé autorství.
Proč si koupit tuto knihu ?
1.Moje vstupní investice byla téměř 400,- Kč.
2.Přečetla jsem tuto 400 stránkovou knihu (poměrně odbornou – já nejsem lékař, ani kvantový fyzik) dvakrát.
3.Moje zkušenost s tímto cvičením „Léčebný kód“ je výjimečně dobrá (nepoznám, zda jsem se uzdravila fyzicky, protože jsem ještě mladá a nemám nemoci, ale vím, že se velmi rychle a výrazně uzdravila moje psychika. Všechny nepříjemné pocity, které moji životní radost omezovaly, najednou zmizely. Ať už tu byl pocit křivdy, pocit, že jsem nemilována, pocit, že jsem manipulována, pocit, že jsem okrádána, nebo zneužívána.
4.Funguje to a funguje to rychle. Kdykoliv se mi později nějaký nepříjemný pocit vrátil, provedla jsem další cvičení v celkové délce 6ti minut.
5.Povzbudilo to moji sebedůvěru; je to výborný pocit vědět, že nemusím nikoho prosit o pomoc.
6.Jsem radostnější, veselejší, ve všech ohledech mám klidnější mysl.
Totéž přeji i vám.
37,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 2 uživatelských recenzí
20.07.2013 Jaroslava Švajcrová
Vlastní recenze ke knize "Léčebný kód"

Protože je tato kniha best-sellerem,zajímala mě jako fenomén. Kniha je velmi odborná a má 310 stran. Přečetla jsem ji za Vás dvakrát a vybrané kapitoly i vícekrát. Některé stránky pochopí asi jen psycholog,případně psychiatr, jímž nejsem. Ale autoři svorně uvádějí, že nemusíme chápat plně její principy, abychom se úspěšně uzdravili.

20.07.2013 Jaroslava Švajcrová
Vlastní recenze ke knize "Léčebný kód"

Protože je tato kniha best-sellerem,zajímala mě jako fenomén. Kniha je velmi odborná a má 310 stran. Přečetla jsem ji za Vás dvakrát a vybrané kapitoly i vícekrát. Některé stránky pochopí asi jen psycholog,případně psychiatr, jímž nejsem. Ale autoři svorně uvádějí, že nemusíme chápat plně její principy, abychom se úspěšně uzdravili.

Lidé si také prohlíželi
Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Dvanáct a půl tisíce slov Mudrová Hana Počet slov: 12.863 49,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.