Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 14 691
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87887-69-1
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 39,00 Kč

Pohádky ze zakrslého lesa

Krátké pohádky a příběhy jsou určeny hlavně nejmenším čtenářům. Přibližují jednak život zvířat v lese, ale i vazby člověka na životní prostředí. Pohádková forma vyprávění odlehčeně a bez hrubého násilí poskytuje čtenářům příjemný zážitek spojený s poučením. Hlavními postavami jsou lesní zvířata a lidé, jež se vyskytují v jejich blízkosti chtěné či nechtěné. Děj se odehrává v jednom nejmenovaném malém městečku a jeho blízkém okolí, které si autor pro svou potřebu upravil na základě vlastních životních zkušeností. Časově není děj přísně vymezen, ale vztahuje se k současnosti. Některé příběhy jsou navíc motivovány různými pořekadly a příslovími. To je asi pro malé čtenáře dostatečně přijatelné. Příjemné chvíle snad zpestří i trocha humoru.

Stanislav Kubík

Původní profesí jsem informatik, ale literaturou se zabývám už od střední školy. Prvními pokusy byly básně. Na škole jsem také založil literární časopis a zorganizoval skupinu podobných nadšenců do literatury, divadla ad. S touto skupinou jsme se několikrát a úspěšně zúčastnili soutěží včetně celostátních. To probíhalo i během vysokoškolských studií. Psal jsem hodně básně, některé publikovány v regionálních tiskovinách, a trochu drobnou prózu. Pak přišlo delší období více práce (profesní) a méně psaní a to jen do šuplíku. Teprve s rodinou a rostoucími dětmi jsem si uvědomil, že je psaní pro mě důležité, a tak jdu znovu do toho.
Proč si koupit tuto knihu ?
Mými prvními kritiky všech příběhů této knížky, byly moje vlastní děti. Sebekriticky musím přiznat, že mě nešetřily, i když většinou byly nadšené. A já na ně dám, jsou to přece děti a pro ně jsem to napsal. Chcete-li příjemné čtení s poučením a bez násilí pro malé čtenáře, máte ho mít v této knížce. Kniha je vhodná i pro společné čtení dětí s rodiči.
39,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.