Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 45 314
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-084-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 60,00 Kč

Femme fatale

Femme fatale
Erotické vzplanutí, které postupně přerůstá v zoufalou závislost obou milenců, se odehrává v hlavním městě Praze. Jeho hrdiny jsou úspěšný podnikatel a poradce třiatřicetiletá Tomáš a šestadvacetiletá absolventka sociologie Renata. Tomáš je před seznámením s osudovou ženou přesvědčen, že má život pevně ve svých rukou. Je šťastně ženatý a má dva malé kluky. Jeho charakterová vyrovnanost mizí v okamžiku, kdy mu do života vstoupí femme fatale – krásná, atraktivní a vzdělaná socioložka, kterou na přání přítele zaměstná ve své poradenské firmě.
Čerstvě vdaná Renata chce zpočátku zůstat u nezávazného flirtu a sofistikované konverzace s erotickými narážkami, kterou obohacuje i erotickou poezií. Její předsevzetí vezme za své na jedné služební cestě, kdy vzájemné provokování přeroste v těžko zvladatelný intimní vztah. Nedokážou svou lásku zvládnout, ani se rozejít. A tak jen musí čekat na osudový okamžik.

Antonín Rašek

PhDr. Antonín Rašek, 3. 2. 1935 Kralupy n/Vlt. Absolvoval vojenské gymnáziu a akademii, sloužil u letectva a byl novinářem. Vystudoval Filozofickou fakultu UK. Rigorózum ze sociologie. Po 21. srpnu 1968 z armády propuštěn. Po listopadu 1989 rehabilitován. 1990-93 náměstkem ministra obrany a ředitelem Institutu pro strategická studia. Dosáhl hodnosti generálmajora. Poté se věnoval publicistice, literatuře a výzkumu. Vydal 20 románů (Argo, Knižní klub, Mladá fronta, X-EGEM, VPK, AVIS). V nakladatelství bezvydavetele.cz vydal třicet románů, osm novel a dva soubory povídek. Román Monolog staré dámy vychází v druhém elektronickém vydání.
Proč si koupit tuto knihu ?
Román vyšel v Knižním klubu a stal se bestselerem. Je životním příběhem mnoha mužů. Femme fatale se staly osudem i mnoho politiků včetně našich. Přispěly k jejich pádu nebo dokonce byly jejich hlavní příčinou. Kdyby si ji kdysi přečetl třeba expremiér Petr Nečas, mohl se vyhnout svému politickému pádu. Knihu je vhodné si vzít na dovolenou.
60,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.