Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 2 449
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-089-3
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 40,00 Kč

(Ne)štěstí života

V knížce najdete sbírku dvaceti dvou básní, popisujících život, přátelství, určité situace i nálady jiných lidí, či samotné autorky. V básních je dobře popsán směr uvažování mladých lidí, často psaných obrazně. Jsou zde básničky na oddech, k pobavení ale i hluboké a k zamyšlení. Kniha je určená pro milovníky poezie, pro ty co se trápí či se trápili a chtějí si přečíst slova plná pochopení.

Eva Večeřová

Šestnáctiletá začínající spisovatelka, milující četbu knih a rovněž i jejich psaní převážně v podobě povídek. Píše již od mládí nejen různé příběhy ale i poezii. Ráda navíc kreslí, vytváří grafiku a bloguje. Publikuje převážně své básně a chystá i několik nejnovějších povídek.
Proč si koupit tuto knihu ?
Básně v této knize se dotknou vaší duše a promluví k vám! Ať dospělí, či dospívající- věk nehraje roli. Své si najde každý. Ti co mají rádi smutné, depresivní básničky se mají na co těšit ale na své si přijdou i ti co chtějí vklouznout do myšlenek druhých nebo se i občas pobavit. Neváhejte si proto tuto knihu zakoupit a přečíst dokud má tuto skvělou cenu.
40,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.