Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 39 664
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-140-1
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 166,00 Kč

Cesta za duhou / Jestli víte to, co já /

Soubor čtyř básnických sbírek z let 1985 až 2005 reflektuje současný svět postupně očima dospívající dívky nadšené ze všeho krásného, co člověk objeví v dětství a dospívání, kdy se před ním otevírá celý svět, mladé ženy marně hledající své místo a uplatnění v práci i osobním životě, a prožívající zklamání z překážek kladených do cesty, osobních neúspěchů, smůly v lásce, a přes počáteční nadšení z nové doby, i společenského vývoje, až po znovuzrozeného člověka smířeného se sebou samým a znovu nacházejícího krásy světa a čím dál víc i vesmíru.

Eliška Anna Kubičková

Ing. et Bc. Eliška Anna Kubičková (1966) se narodila v Praze. Po vyučení pracovala v konstrukci, vzdělávání a marketingu. Vystudovala Strojní inženýrství a Aplikovanou elektrotechniku na ČVUT v Praze a ZČU v Plzni, kde také absolvovala certifikátové studium ze základů designu. Literární tvorbě se věnuje od dětství, v 8.třídě získala jednu z deseti prvních cen literární části soutěže Děti, mír a umění, které se zúčastnilo 1000 žáků. V letech 2011 až 2013 navštěvovala Literární akademii v Praze, kde získala dva certifikáty z tvůrčího psaní.
Publikovala v letech 2002 až 2005 básně a eseje v časopise Mensa a esej v internetovém časopise Téma. Od roku 2011 vede literární rubriku časopisu Mensa.
Proč si koupit tuto knihu ?
Básně jsou psané, dnes už málo obvyklým klasickým stylem. Srozumitelným a přitom poetickým jazykem přibližují vnitřní svět ve vývoji člověka za dvacet let života. V knize jsou přístupným způsobem pojmenované i negativní jevy ve společnosti, které může pociťovat kdokoliv, aniž si to uvědomuje. Kniha ukazuje, že lze překonat i těžké deprese a deziluzi, že po pádu do nejtemnější hlubiny v sobě člověk může najít dost sil, aby dokázal vystoupit znovu na vrchol a jít dál za sluncem. Když se do básní začtete, zjistíte, že na světě je krásně, a že nikdy není pozdě na to mít sny.
K atmosféře také přispívá bohatý obrazový doprovod, který tvoří originální kresby, malby a fotografie.
166,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.