Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Jay May
Počet slov: 7 112
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-350-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 20,00 Kč

Proroctví Nott Ell

Kouzelnou zemi Nott Ell postihla tragédie. Jejich vůdce zmizel beze stopy a celé zemi teď hrozí válka. Jedinou šanci na odvrácení konfliktu je mladá čarodějka Ferrera, která se provinila svým odhodláním mlčet. Kam jít a co dělat, když máte osud země ve svých rukou, nikdo vám nevěří a moc času nezbývá? Jak uspět, když ji a jejího lidského společníka čeká smrtelná cesta? Je vůbec nějaká šance přežít, vrátit se a odvrátit vstávající hrozbu?

Jay May

Jsem začínající autorka, která světlo světa spatřila roku 1990. Několik let jsem přispívala na literární weby, kde jsem sbírala názory, postřehy, a rady.
Občas přispívám krátkými povídkami do online amatérského časopisu "Neslyšný kočkopes" který založilo pár nadšenců do psaní.

Jednou se mě někdo zeptal, proč píšu. Já mu na to odpověděla: "Protože ve snech jsme tím, kým chceme být". Buďte tím, čím chcete být i vy, stejně jako jsou hrdinové mé kníž
Proč si koupit tuto knihu ?
Krátká fantasy povídka psána na motivy online hry , kde nechybí láska, dobrodružství, magické bytosti a kouzla. Hlavní hrdinové se vydávají na výpravu, která může mít jediný konec. Jak zvrátit předurčený osud? A je možné splnit nesplnitelné?

Děkuji Emmě za návrh a ilustraci titulní obálky :-)
20,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.