Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Jay May
Počet slov: 67 439
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-348-1
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Pod křídly Fénixe

Od svého nejútlejšího dětství nepoznala Camilla nic než zdi nenáviděného sirotčince, útlak a ponižování. Nezná svou minulost, ani své rodiče. Nikdo o ní nic neví. Blíží se den, kdy musí sirotčinec opustit a provdat se. Zdá se, že všechny její sny a naděje jsou ztraceny a Camille se zhroutil svět. Když onu osudnou noc se jí změní život od základu.
Vyvstávají otázky. Kdo ji pronásleduje? Kdo si s ní hraje na kočku a myš? Odehrává se vše jen v její mysli, nebo je to skutečné? Přece není bláznivá? Kdo ubližuje všem, které má ráda? Musí se rozhodnout. Jak zjistit, co se opravdu děje, když je na to sama a nikdo jí nevěří. A opravdu je sama?

Při pátrání po záhadných událostech vyplouvají na povrch tajemství, která měla zůstat navždy skryta. Camilla je odhodlána na své otázky najít odpověď za každou cenu, která bude ale hodně vysoká. Jak moc bude připravená na pravdu? A ustojí ji, když jí sny nestačí?

Jay May

Jsem začínající autorka, která světlo světa spatřila roku 1990. Několik let jsem přispívala na literární weby, kde jsem sbírala názory, postřehy, a rady.
Občas přispívám krátkými povídkami do online amatérského časopisu "Neslyšný kočkopes" který založilo pár nadšenců do psaní.

Jednou se mě někdo zeptal, proč píšu. Já mu na to odpověděla: "Protože ve snech jsme tím, kým chceme být". Buďte tím, čím chcete být i vy, stejně jako jsou hrdinové mé kníž
Proč si koupit tuto knihu ?
"Pod křídly Fénixe" je první díl dvoudílného mysteriozního románu. Příběh osmnáctiletého sirotka Camilly, odkrývajíc pravdu ve vlastní minulosti, se odehrává v Paříži koncem 19. století. V románu najdete prvky drama, hororu, ale i romantiky.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.