Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 107 930
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-638-3
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 59,00 Kč

Koloběh života

Koloběh života je dokonalým příběhem začínajícím narozením a končícím smrtí. Všichni jsme o něm slyšeli a všichni jsme jeho součástí.
Na planetě Averaga se z Koloběhu života stal důmyslný trest. Své o tom ví i Sunon, který byl odsouzen a vykázán na planetu Beleca před více než tisíci lety.
Nyní se jmenuje Monato, student Jaderné technologie na prestižní Vědecké univerzitě ve městě Puris. Za léta svého trestu se už naučil žít a přijímat věci tak jak přicházejí.
Když však pozná Zetha, hlavu seniorů, okamžitě pochopí, že tentokrát to bude mnohem těžší. A co teprve, až se objeví další trestanec z Averagy.

Za celou dobu, co si na Belece odpykával svůj trest, toho zažil spoustu. Války, mučení, hladomor, pandemie a nic z toho ho nezasáhlo tolik, jako pohled na vedoucího seniora. Kdyby nevěděl, že je to nemožné, dal by ruku do ohně za to, že před ním stojí Varm. Muž, který využil jeho slabosti a sprostě ho podvedl, kvůli kterému ztratil hlavu a zavraždil spoustu lidí.

Jana Janinova

No jak bych to jen řekla... Jsem naprosto normální magor ???? I přesto, že koncovku -náct mám dávno za sebou, tak stále dokážu přemýšlet jako puberťák a stejně tak se i chovat. Pokud je něco co miluju víc než svou práci, tak je to můj malý ďábel a knihy. Nezáleží na autorovi nebo žánru, pokud mě děj osloví, tak mě od čtení nikdo neodtrhne. A protože jsem stále ještě bláznivé dítě, tak svou fantazii ventiluji psaním na wattpadu, kde mám již spoustu publikovaných příběhů a odkud už je jen malý krůček sem. Hmm, co ještě dodat? Nakonec není ani nijak zvlášť důležité, co napíšu o sobě, ale především příběhy, které napíšu pro vás, čtenáře.
Proč si koupit tuto knihu ?
Mezi množstvím fantasy a sci-fi příběhů považuji tento za originální svým námětem. Použití reinkarnace jako trestu, postupné odhalování minulosti a zároveň posouvání přítomnosti, přičemž nechybí ani romantika nebo humor, to vše je skloubeno v jeden příběh. Koloběh života jistě překvapí, pobaví i dojme.
59,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.