Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 45 267
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-145-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 49,00 Kč

Tajemný Uzbekistán

Autor popisuje cestu tří kamarádů do Uzbekistánu, kde sami projezdili tuto vzdálenou tajemnou středoasijskou zemi hor, pouští, úžasné historie i přírody, křížem krážem od jihu po sever. Stopem, autobusem, letadlem, pěšky pomocí známých, přátel i zcela neznámých místních obyvatel. Setkali se a naprosto otevřeně hovořili s mnoha místními obyvateli, pobývali u nich. Dostali se do míst, kam se nedostali žádní turisté natož cizinci. Čtenář získá spoustu informací o životě i historii této zajímavé a pro nás stále tajuplné země.


Jaroslav Hladík

Narozen ve Znojmě. Pedagog, vinařský publicista, cestovatel. Gymnázium vystudoval ve Znojmě a vysokou školu v Brně. Navštívil více jak 80 zemí, ze svých cest publikuje články,fotografie ve sbornících, časopisech a na internetu, přednáší. Je spoluzakladatelem prestižního Klubu cestovatelů Hanzelky a Zikmunda GLOBE Prosiměřice, pořádající setkání cestovatelů CESTY od roku 1988 - 2014. Od roku 2000 se více zabývá vlastivědou, vinařstvím, jeho historií v okolí bydliště Prosiměřice. Píše drobné reportáže na svém webu Svět okolo nás - www.globehaz.estranky.cz. Je autorem několika drobných regionálních publikací a cestopisu "Izraelská mozaika", Akcent 2004, Třebíč.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každý, kdo se zajímá o historii a současnost pro nás stále tajuplné a poměrně nedostupné země jakou je Uzbekistán, získá řadu mnohdy i překvapivých informací o životě, zvycích a historii.
49,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.