Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 18 040
Rok vydání: 2022
ISBN: 978-80-7504-627-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 99,00 Kč

Peklo rozkoše

Příběh ženy, submisivně založené, která se na cestě hledání životního partnera dostane do nebezpečné situace. Díky své naivitě, a možná i hlouposti, svůj osud vloží do rukou člověka, který není tím, za kterého ho považuje. V knize je řada sexuálních scén, které jsou běžné pro komunitu bdsm, ale ostatním mohou připadat nepochopitelné až zvrhlé. Kniha tedy určitě není pro každého. BDSM pozitivní lidé ji však určitě nezavrhnou.

Good Coffee

Jsem člověk, který už v mládí přičichl k BDSM. Ano,pro spoustu lidí, jsem divný. Jsem ale člověk co poznal, jak vynalézavé jsou hry v této oblasti. A také jsem člověk, který sbírá příběhy jemu podobných. Věřte, že nás není málo. Osudy BDSM pozitivních mužů i žen jsou mi pak námětem pro mé psaní. Dlouhou dobu píšu pouze pro svůj web: peklorozkose.webnode.cz Nyní jsem o krok dále. Pro mne je zpracovávání povídek vzrušující, a to tak, že opravdu hodně. Doufám, že na vás mé příběhy budou při čtení působit stejně.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha je určena především submisivně založeným ženám. Jistě se v příběhu v určitých momentech poznají a popisované scény jim nebudou neznámé. Nabídne jim zamyšlení nad nerozvážností, se kterou se mnohohkrát vrhají do dobrodružství s, ne zcela známými, muži.
99,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.